Vijf elementen verbonden adem

Eerste element: 
ademhaling
De ademhaling is de verbinding tussen onze levenskracht en ons lichaam. Door de ademhaling te verbinden kunnen we suppressies en repressies vrijlaten. 
Tweede element: 
totale ontspanning
Het is belangrijk om een veilige omgeving te creëren zodat de ademer zich kan laten gaan en zich volledig kan ontspannen tijdens alle fases van de ademsessie. 
 
Derde element: 
totale bewustwording
Tijdens de sessie kan degene die ademt zich acuut bewust worden van wat er in het lichaam gebeurt. Gevoelens worden waargenomen en deze kunnen daardoor transformeren in een hogere trilling waardoor het onderbewustzijn gezuiverd en geherprogrammeerd wordt. 

Vierde element: 
totale acceptatie
Degene die ademt zal de energie die tot hem komt in een sessie volledig mogen accepteren: zowel fysiek als emotioneel. Totale acceptatie is observerend, niet oordelend. Wij zijn degenen die ervaren, niet de ervaring. 

Vijfde element: 
totale overgave
De ademcoach is de coach. Het echte werk wordt door Spirit gedaan. Een ademcoach die vertrouwt op zijn intuïtie, heeft een liefdevolle intentie en is vrij van verwachtingen. Alles is ok zoals het zich tijdens de sessie aandient.

ADEMCIRKEL ZONDAG 12 FEBRUARI 
🌬 Tijd 
12:45 - 15:00
🌬 Waar
Op een prachtige plek in Almen
🌬 Investering
€27,50
🌬 Informatie 
https://www.susannaredeker.nl/ademcirkels

Reacties

Populaire posts