Transformatie naar levensenergie



Heb vertrouwen in het proces van de rups die transformeert naar een vlinder.

Er is iets zo moois en magisch aan vlinders. Ze zijn niet alleen zo prachtig om naar te kijken, maar het is ook de reis van de transformatie van de vlinder die zo inspirerend is. 

Om een vlinder te worden, moet een rups een metamorfose ondergaan - een enorme verandering - die soms wel 30 dagen kan duren. 
De rups blijft tijdens dit hele proces in een cocon totdat ze uiteindelijk als een prachtige vlinder tevoorschijn komen. 

Dit magische proces zit boordevol wijsheid. Goede dingen hebben bijvoorbeeld tijd nodig. Of niets in het leven blijft permanent. 

En, net als de rups, realiseren we ons misschien dat hoewel verandering in het begin eng en ongemakkelijk kan aanvoelen, uiteindelijk, met een beetje geduld en vertrouwen, er meer levensenergie in je lichaam komt, in je systeem.

Wanneer er meer levensenergie in je lichaam komt, kunnen oude pijn / beladen emoties worden aangeraakt en worden opgelost.
Door transformatie wordt je mentale staat rustiger en de verbinding met je ziel duidelijker. Zodat je je weer kan herinneren wie je daadwerkelijk.

Reacties

Populaire posts